Ασφάλιση
αυτοκινήτου
Ασφάλιση
αυτοκινήτου
Ασφάλιση
μοτοσυκλέτας
Ασφάλιση ποδηλάτου
Ασφάλιση κατοικίας
Σημαντική ενημέρωση προς τους ασφαλισμένους μας

Ανακοίνωση, 30 Ιουνίου 2015

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι πάντα η ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας. Οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να είναι βέβαια ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε όλες τις εκκρεμείς και νέες αποζημιώσεις, όπως επιτρέπει η ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και να τους στηρίζουμε ως η ασφαλιστική τους εταιρία.

Η ασφαλιστική κάλυψη των συμβολαίων της AIG στην Ελλάδα παρέχεται από την AIG Europe Limited, η οποία είναι και υπεύθυνη για την καταβολή των αποζημιώσεων. Η AIG Europe Limited είναι ένας οικονομικά ισχυρός οργανισμός με έδρα στο Λονδίνο και Υποκατάστημα στην Ελλάδα. Η AIG Ελλάς Α.Ε. είναι ο νόμιμος αντιπρόσωπος της AIG Europe Limited στην Ελλάδα. Ως ασφαλιστική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η AIG Europe Limited εποπτεύεται από το Prudential Regulation Authority του Ηνωμένου Βασιλείου και από την Τράπεζα της Ελλάδος για θέματα προστασίας καταναλωτή.

Το 2014 η παραγωγή μικτών ασφαλίστρων για την AIG Europe Limited ανήλθε στα £4,7 δισ. με το ενεργητικό της να φτάνει στα £13,9 δισ. Η άμεση και δίκαιη πληρωμή ασφαλίστρων είναι μέρος της δέσμευσής μας στους ασφαλισμένους μας. Το 2014, η AIG Europe Limited πλήρωσε περισσότερα από £2,4 δισ. σε αποζημιώσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Annual Report & Accounts and Financial Statements της AIG Europe Limited για το 2014.

Η AIG είναι ένας παγκόσμιος ασφαλιστικός εργασιών με κύκλο εργασιών που έφτασε τα $64,4 δισ. το 2014. Με ιστορία που ξεπερνά τα 90 χρόνια, απασχολεί σχεδόν 65.000 εργαζομένους σε περισσότερες από 100 χώρες και δικαιοδοσίες ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των αποζημιώσεων ή των συμβολαίων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +302108127600 ή μέσω e-mail στο info.gr@aig.com.

Important announcement for our customers, June 30th 2015

Online ασφάλιση από την AIG


Εκπτώσεις

  • Τα προγράµµατα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και επιπλέον µοναδικές εκπτώσεις και άµεση εξυπηρέτηση

   περισσότερα >

Easy repair

  • Ο πιο εύκολος τρόπος για την επισκευή του αυτοκινήτου σας µε πολλαπλά προνόµια και παροχές

   περισσότερα >


Καλέστε µας τώρα

  • 213 007 0007

   Το τηλεφωνικό µας κέντρο λειτουργεί καθηµερινά µεταξύ 09:00π.µ.-09.00µ.µ.
Γιατί η AIG είναι η Νο 1 επιλογή σας;

Γιατί μόνο η AIG μπορεί να εξασφαλίσει τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, συνδυάζοντας παράλληλα ταχύτητα, προσωπική εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία μιας εταιρείας με ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά. Κάντε online ασφάλιση σε 4 απλά βήματα και επωφεληθείτε από τις πρωτοποριακές καλύψεις, τα προνόμια και τις εκπτώσεις που σας προσφέρουν τα ασφαλιστικά πακέτα της AIG.* Ασφάλιση ποδηλάτου: *Ισχύει για ποδήλατα αξίας από €150 έως €400Footer Carousel 1